Het verhaal…. van All things nICE

Wanneer ik terugdenk aan mijn mooiste jeugdherinneringen, komt daar heel vaak een ijsje in voor. De liefde voor bevroren zoetigheden zat er dus al van mijn kindertijd in. Toen ik een nieuwe uitdaging wou aangaan was de keuze dus snel gemaakt…

Ambachtelijk, lokaal, puur en op maat. Dat zijn de kernwoorden waarop ik alles baseer. Met de opstart van all things nICE k zoek ik in de eerste plaats een creatieve outlet voor mezelf, maar wil ik bovenal vrolijkheid in de wereld brengen.
Deze zaken zullen geweven worden doorheen alles wat ik nu, en in de toekomst, ga aanbieden.

Het gebruik van lokale, verse en seizoensgebonden producten is enorm belangrijk voor mij. Sommige smaken zullen dus nooit in het aanbod opgenomen worden, omdat het nodige fruit niet in België kan geproduceerd worden. Desondanks wil ik veel aandacht besteden aan een ruim en aanpasbaar aanbod.
Afwerking, allergenen, smaken; Ik wil dat bijna alles bespreekbaar kan zijn, om zo tot een product te komen op maat van de klant.

Onze Chefs

Deze drie chefs houden dagelijks toezicht op de kwaliteit van het ijs. Met hun kritisch oog en duidelijke mening weten ze als geen ander wat goed is.

Velka

Pixie

Saxon

Back to Top